fbpx

Mistä tunnistat hyvän kiinteistönvälittäjän?

Koti on tunne. Uutta kotia valittaessa tunteilla ja mielikuvilla on suuri merkitys. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä osaa tuoda kaupantekoon tarpeellisia näkökulmia ja usein myös ratkaisuja voimakkaastikin kuohuvien tunteiden tueksi. Kiinteistönvälittäjän työssä parasta ovat onnistuneet kaupat, joissa kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Asunnon myyntiä tai ostoa mietittäessä on tärkeää kiinnittää huomiota välittäjän ammattitaitoon, kiinteistönvälittäjän työ on ensisijaisesti asiantuntijatyötä. Myyntitilanteessa, ellei sinulla ole jo omaa hyväksi havaittua välittäjää, kannattaa pyytää kaksi tai kolme paikallista kiinteistönvälittäjä arvioimaan ja kertomaan palvelustaan. Asiansa osaava ja kouluttautunut välittäjä tuntee alueen, osaa perustella hinta-arvionsa ja antaa näkemyksensä tämän hetken markkinatilanteesta. Tärkeää on, että voit luottaa välittäjääsi ja henkilökemiat kohtaavat.

Välityspalkkio on ymmärrettävistä syistä tärkeä peruste kiinteistönvälittäjää valittaessa. Asuntokauppa on useimmille rahamääriä liikuteltaessa elämän suurin – ja ehkä myös stressaavin – kauppa. Kiinteistönvälittäjälle maksettava korvaus on loppujen lopuksi pieni hinta mielenrauhasta ja osaamisesta, joka monimutkaisiin asuntokauppoihin lakipykälineen liittyy.

Hyvä ja halpa on valintaperiaatteena ehdottoman tavoiteltava asia. Harmillisen usein tämä parivaljakko ei kuitenkaan kulje käsi kädessä.

Millä perusteella sinä valitset kiinteistönvälittäjän elämäsi suurimpiin kauppoihin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *