fbpx

Asiakkaiden kertomaa

”Sannaan voi luottaa, että hommat hoituu, eikä tule pienintäkään epäilystä, etteikö hän olisi asiakkaan puolella. Muutenkin mukava tyyppi!”

Marko ja Outi Kallionpää

”Sanna on ihanan rento välittäjä, jolla on rautainen alan työkokemus. Sannalta on aina saanut korvaamattoman asiantuntevaa palvelua suurella sydämellä. Suosittelemme ehdottomasti!”

Katja ja Eero Sälpäkivi

Kiinteistönvälitys konsultaatiot
Kiinteistönvälityskonsultaatiot

”Sanna on alansa ammattilainen ja hänen työkokemuksensa on mittava. Hän tulee toimeen hyvin ihmisten kanssa ja kohtelee jokaista asiakasta yksilöllisesti. Sannalla on hyvä huumorintaju. Hän on lempeä ja sopivan jämpti. Hänen kanssaan on ollut ilo työskennellä.”

Pauliina ja Kai Flang

”Sanna myi haastavan paritalokohteemme tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Yhteistyö oli koko ajan miellyttävää. Olimme tyytyväisiä valintaamme.”

Sanna ja Jan Karlqvist

”Sanna on aito ja avoin kumppani kodin etsinnässä. Hän ei kikkaile, vaan keskittyy asiakkaaseen ja tekee mitä lupaa. Sanna kuuntelee tarkasti asiakkaan tarpeita ja osaa ja haluaa auttaa. Suosittelen ehdottomasti!”

Kati Krühn

”Luotettavaa, määrätietoista ja asiantuntevaa välitystä sekä ystävällistä käytöstä. Keskityt hyvin toimeksiantajaasi, kuuntelet häntä ja hänen toiveitaan.”

Leila Koski

”Yhteistyö oli luotettavaa ja mutkatonta, kaikki hoitui sovitun mukaan.”

Jaana ja Toivo Silvast

kotimoodi kokemuksia
Kotimoodi asiakaspalautteita

”Olen tehnyt yhteistyötä Sannan kanssa sekä asunnon osto- että myyntitarkoituksessa. Sannan osaaminen ja ammattitaito ovat huippuluokkaa. Hänen positiivinen ja mutkaton asenteensa  tekee yhteistyöstä lisäksi helppoa. Vahva suositus.”

Sakari Viertiö