fbpx

Kotimoodi – Miksi, miten, kenelle?

Miksi valita Kotimoodi?

Jokaisessa kodinmuutoksessa on taustalla tarina, joka usein liittyy elämän suureen muutokseen, iloiseen tai surulliseen. Luotettavan välittäjän kanssa sinun ei tarvitse miettiä elämän mutkissa, sujuuko kodinvaihtoprosessi: voit itse keskittyä muihin asioihin. Minulle on tärkeää olla luottamuksesi arvoinen ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Kohtaamiset ovat työssäni parasta.

Miten eroan muista? Kiinteistönvälitys on paljon muutakin kuin asunnon myyntiä. Minun palveluni on joustavaa, ja voit palkata minut tarvitsemaasi vaiheeseen. Pitkä kokemus alalta tuo osaamisen ja varmuuden. Haluan myydä jokaisen kodin kuin omani: pidän huolta siitä, että ilmoitus on houkutteleva olematta kuitenkaan totuudenvastainen, ja varmistan viimeistellyn lopputuloksen.

Välitystyössä on perinteisesti tulostettu paljon paperia. Minun tavoitteeni on ympäristöystävällisyys ja mahdollisimman paperiton palvelu. Kaikki esitteet ja asiakirjat saat toki myös tulostettuna, mikäli niin haluat.


kotimoodin tarina

kuka olen?

  • 2007 Kiinteistöedustaja, KED
  • 2008 Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV ja vuokranvälittäjä, LVV.
  • 2015 Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja

Olen Kotimoodi-yrityksen omistaja, Sanna Väisänen. Aloitin kiinteistönvälittäjänä vuonna 2006, ja koko urani olen tehnyt töitä pääasiassa Hyvinkään markkina-alueella. Tunnen siis niin alueen kuin kollegani  erittäin hyvin! Olen yrittäjä kolmannessa polvessa, enkä muuta työtä osaa itselleni oikein ajatellakaan.

Aiemmin olen työskennellyt kiinteistönvälitysyrityksessä myyntijohtajana, ja toiminut alalla myös franchising-yrittäjänä. Pikkuhiljaa taustalla on kehittynyt idea täysin oman näköisestä asiakaslähtöisestä tekemisestä. Siksi Kotimoodi on minulle unelmien täyttymys ja tapa tehdä työtäni oman intohimoni mukaisesti.

MINUN KOTIMOODINI PINTAA SYVEMMÄLTÄ

Viihdyn kotona. Useimmiten käytän villasukkia (muiden vaatteiden lisäksi).

Lapsena haaveilin asuvani jossain, missä on katuvalot. Toiveeni on toteutunut, koska asun Hyvinkään keskustassa, alakouluikäisen tyttäreni ja bostoninterrierin kanssa. Kaksi aikuista lastani asuvat jo omissa kodeissaan, Espoossa ja Hyvinkäällä.

En voisi elää ilman mankelia.

Pidän erityisen paljon kyseenalaisesta huumorista, ja osaan Fingerporit ulkoa.

Kainuussa, Puolangalla syntyneenä ja nuoruuteni vuosiin saakka siellä asuneena luonto on elämässäni erityisessä asemassa. Hyvinkäällä on upeita luontopaikkoja aivan lähietäisyydellä.

Koti luonnon läheisyydessä

Hepoköngäs. Kuvaaja: Mikko Turunen