fbpx

Palvelut

KIINTEISTÖNVÄLITYS

Myyntitoimeksianto. Myyn kiinteistöjä ja huoneistoja Hyvinkään talousalueella. Muualla Suomessa kauttani löydät alueen parhaat yhteistyökumppanit. Kauttani saat kotisi näkyviin Kotimoodin lisäksi myös Etuovi.comiin, Oikotielle sekä Kotimoodin sosiaaliseen mediaan. Kaikkiin myyntitoimeksiantoihin sisältyy loppusiivous (max 5 h).

Ostotoimeksianto. Helppo tapa etsiä uutta kotia markkinoiden ulkopuolelta. Käytän omat laajat verkostoni kotisi etsintään. Välittäjänä huolehdin puolestasi neuvotteluista ja yksityiskohdista. Kun minä hoidan kaupankäynnin vaiheet, kauppaan kuuluu osaamiseni lisäksi myös kuluttajansuoja. Ostotoimeksiannossa toimeksiannon tekijä eli ostaja maksaa välityspalkkion eikä myyjä.

Etsitkö uutta omaa kotia tai haluatko myydä omasi? Klikkaa alla olevaa painiketta ja ota yhteyttä.

Kaupanvahvistaminen
Arviolausunnot

KAUPPAKIRJOJEN LAATIMINEN

Tulee tilanteita, joissa ostaja ja myyjä ovat sopineet kaupan keskenään. Kauppakirjojen laatiminen vaatii kuitenkin ammattitaitoa, tarkkuutta ja huolellisuutta, ja siksi se tulisi jättää ammattilaisen tehtäväksi.
 
Kun kauppakirjat tehdään huolella ja asioista sovitaan tarkasti, ei erimielisyyksiä pääse syntymään jälkeenpäin. Kauppakirja laaditaan toimeksiantajan antamien tietojen perusteella sekä tarvittaessa lisätietoja hankkimalla.
 
Tarvitsetko apua kauppakirjan laatimisessa? Klikkaa alla olevaa painiketta ja ota yhteyttä.

ARVIOLAUSUNNOT

Kiinteistönvälittäjän tekemää arviolausuntoa tarvitaan monessa eri tilanteessa, useimmiten  pankkia, ulosottoviranomaista tai verottajaa varten; edunvalvontatilanteissa maistraatille, osituksessa tai perukirjaa laadittaessa.
 
Jos tarvitset arviolausuntoa asunto-osakkeesta tai kiinteistöstä Hyvinkäällä tai lähistöllä, voin olla avuksi. Klikkaa alla olevaa painiketta ja ota yhteyttä.
Arviolausuntojen laatiminen
Arviokirjojen laadinta

ARVIOKIRJOJEN LAATIMINEN

Arviokirja on kattava arvio kiinteän (kiinteistö) tai irtaimen (asunto-osake) omaisuuden arvosta. Sitä käytetään erityisesti isompia kokonaisuuksia arvioitaessa. Arviokirja on virallinen dokumentti, jossa kiinteistönvälittäjän ammattitaito pääsee oikeuksiinsa.

Allekirjoittamalla arviokirjan kiinteistönvälittäjä sitoutuu sen sisältöön. Vaativimmissa kohteissa käytetään auktorisoitua kiinteistönarvioijaa (AKA).

Kun tarvitset kirjallista arviota kiinteistöstä tai asunto-osakkeesta, klikkaa alla olevaa painiketta ja ota yhteyttä. 

KONSULTAATIOT

Ostokonsultaatio. Etkö ehdi itse selaamaan myynnissä olevia kohteita ja haluat jonkun etsimään uutta kotia? Voin olla apunasi asunnonhakuprosessissa: voin etsiä puolestasi sopivia kohteita jo myynnissä olevista kohteista ja käydä puolestasi tai kanssasi esittelyissä, auttaa tarjousneuvotteluissa ja tarkistaa kaikki kaupan vaiheet asiakirjoja myöten. Osaamiseni antaa sinulle varmuuden elämäsi suurissa päätöksissä.

Myyntikonsultaatio. Oletko päättänyt myydä kotisi ilman kiinteistönvälittäjää? Tiesithän, että silloin ei ole kuluttajansuojaa? Mikäli kuitenkin päätät tehdä kaupan yksityishenkilöinä, voit ostaa minulta konsultaatiopalvelua kaupankäyntiinne tai esimerkiksi kauppakirjan laadinnan.

Kiinteistönvälitys
Kotimoodi palvelut

KAUPANVAHVISTUS

Kiinteistökauppa vaatii aina kaupanvahvistajan vahvistamisen. Myös ostotarjous kannattaa vahvistaa neuvottelujen päättyessä, koska maakaaren mukaan ostotarjous on molempia osapuolia sitova vasta kun se on vahvistettu. Edes käsirahan maksu ei tee kiinteistön tarjousta osapuolia sitovaksi.

Kiinteistökauppaa säätelee maakaaren säännökset, koska kauppa kohdistuu myös maahan. Kaupanvahvistaja varmistaa, että kaikki kauppaa koskevat asiakirjat ovat kunnossa ja että osapuolet allekirjoittavat sopimukset vahvistajan läsnä ollessa. Kaupanvahvistaja tarkistaa myyjän laillisuuden ja kaupan osapuolten henkilöllisyyden.

Kaupanvahvistajaa tarvitaan myös silloin, kun kiinteistö luovutetaan lahjana tai vaihdolla. Vuokratontilla olevan kohteen kauppa on irtaimen kauppaa eikä siihen tarvita kaupanvahvistajaa.

Etsitkö kaupanvahvistajaa? Klikkaa alla olevaa painiketta ja ota yhteyttä.

VUOKRAUS

Oman kodin vuokraaminen tai vuokralaisen löytäminen sijoitusasuntoon on yleensä aikaavievää. Toisinaan myös pitkä välimatka voi aiheuttaa haasteita onnistuneelle vuokraukselle. 

Hoidan puolestasi asuntosi tai kiinteistösi vuokraksen aina sopivan vuokralaisen etsinnästä vuokrasopimuksen laatimiseen.

Kun kaipaat apua vuokraamiseen, ota yhteyttä alla olevasta painikkeesta.

Asunnon vuokraaminen palveluna

PALVELUT MUILLE VÄLITYSLIIKKEILLE

Yhteistyössä on voimaa. Autan mielelläni muita välittäjiä kaikissa tilanteissa, esimerkiksi lomatuurauksessa, tai uuden välittäjän perehdyttämisessä ja koulutuksessa.

APUA KODIN MYYNNIN EDISTÄMISEEN KATTAVASTA YHTEISTYÖVERKOSTOSTANI

Jos tarvitset muita palveluita kodin myynnin edistämiseen, voit kysyä minulta apua. Laajasta yhteistyöverkostostani löytyy ammattilaisia muun muassa stailaukseen, remontointiin, muuttoon ja siivoukseen.